ABC-TerreininrichtingABC-Terreininrichting

ABC is al meer dan 20 jaar actief op de Nederlandse markt en is niet alleen een totaalleverancier voor de inrichting van de openbare ruimte, met een aantal uitgebreide standaardpakketten speeltoestellen, sporttoestellen, park- en straatmeubilair en toebehoren maar ligt de kracht met name in maatwerk producten. 

 

Alle toestellen voldoen aan de geldende Europese norm EN-1176 en worden allen voorzien van een logboek met kopie van het certificaat. Toestellen uit het standaard pakket hebben een serie keuring en maatwerk toestellen worden separaat gekeurd en gecertificeerd. We werken uitsluitend met het gerenommeerde en door de overheid geaccordeerde instituut TüV Süd.

 

ABC Terreininrichting b.v. vertegenwoordigt in Nederland exclusief een selectief gekozen aantal producenten van hoogwaardige producten die sterk en volledig ingericht zijn op het produceren van maatwerk. Tot de fabrikanten behoren onder andere Holzhof uit Italië, Freekids uit Polen en BarManiaPro uit Nederland. Deze bedrijven zijn reeds vele jaren actief en hebben zich opgewerkt tot toonaangevende producenten in de markt van speeltoestellen. Ze bestaan allebei al meer dan 35 jaar en hebben tezamen meer dan 200 werknemers in dienst. Uiteraard zijn ze ISO gecertificeerd en voldoen ze aan alle eisen die gesteld worden aan kwaliteit en milieu.

 

ABC Terreininrichting b.v. kan turn-key projecten verzorgen vanaf het ontwerp, inclusief inrichting, beplanting, paden en verlichting tot aan de oplevering. Alles wordt geregeld, inclusief de onderaannemers. U heeft alles onder 1 dak, 1 aanspreekpunt en 1 factuur.

 

Het flexibele en deskundige verkoopteam kan u voorzien van advies, de tekenafdeling kan zorgen voor plattegronden en 3-D presentatietekeningen. De aftersales is een belangrijk onderdeel van onze organisatie. Service staat hoog in het vaandel en eventuele klachten worden direct opgelost. Onze activiteiten houden niet op bij de uitlevering. Ook na vele jaren zullen de benodigde vervangingsonderdelen leverbaar zijn.

 

Ter ondersteuning en ondertekening van de kwaliteit van de geleverde toestellen, worden er zeer aantrekkelijke garantietermijnen gehanteerd, die variëren van 10 jaar op standaard houtcontructies en 15 jaar op Robinia houten constructie tot aan levenslang op sommige staalconstructies en de gebruikte rvs bevestigingmaterialen.

 

ABC Terreininrichting b.v. heeft vele projecten gerealiseerd in Nederland en België.

 

Kijkt u eens in de referentielijst en u zult versteld staan van de hoeveelheid en diversiteit van klanten. 

ABC Terreininrichting B.V. | Beekstraat 54 - 307 | 6001 GJ | WEERT | Tel. 085 - 401 38 38 | Email: info@abcterreininrichting.nl