ABC-TerreininrichtingABC-Terreininrichting

Wordt u onze partner?

abcpartner

 

 

Beste ABC Partner, 

Wellicht bent u door onze reclame activiteit op deze site terecht gekomen, ABC Terreininrichting heeft u van harte welkom op onze site.

Word dealer, verbreedt uw aanbod, ontvangt interessante winstmarges en verdien bonussen.

 

Wie zijn wij?

ABC is al meer dan 25 jaar actief op de Nederlandse markt en is niet alleen een totaalleverancier voor de inrichting van de openbare ruimte, met een uitgebreid standaardpakket speeltoestellen, sporttoestellen, park- en straatmeubilair en toebehoren maar ook dé partner voor maatwerk producten. ABC terreininrichting vertegenwoordigt in Nederland een aantal gerenommeerde Europese fabrikanten.

Alle toestellen voldoen aan de geldende Europese norm EN-1176 en worden allen voorzien van een logboek met kopie van het EN-certificaat. Toestellen uit het standaard pakket hebben een serie-keuring en maatwerk toestellen worden separaat gekeurd en gecertificeerd. We werken uitsluitend met het gerenommeerde en door de overheid geaccordeerde instituut TüV Nederland b.v.


De garantietermijnen variëren van 10 jaar op Douglas-houten toestellen en 15 jaar op Robinia-houten toestellen tot aan 20 jaar op roestvast stalen toestellen en betonnen straatmeubilair.

Hoe wordt u dealer?
1 - vul onderstaand uw gegevens in 
2 - wij toetsen uw gegevens
3 - binnen 2 werkdagen wordt er contact met u opgenomen
4 - u ontvangt tot 25% korting
5 - u kunt bonussen verdienen tot 5%
 
 
 

Uw gegevens

Aanvullende gegevens

Uw bericht

* Vereiste velden

ABC Terreininrichting B.V. | Beekstraat 54 - 307 | 6001 GJ | WEERT | Tel. 085 - 401 38 38 | Email: info@abcterreininrichting.nl