Speeltoestellen schoolplein

Een schoolplein is zoveel meer dan een plek waar de kinderen worden afgezet en opgehaald. Een schoolplein is van belang voor de ontspanning van kinderen wanneer zij in de pauze spelen. Enorm belangrijk om even frisse lucht te happen en niet in de boeken te zitten!

Maar zonder dat zij het in de gaten hebben, blijven kinderen tijdens de pauze doorleren. Door middel van speeltoestellen op het schoolplein blijven ze namelijk de motoriek ontwikkelen. Kinderen leren verschillende bewegingen dankzij motoriekparcoursen of klimtoestellen en kunnen tegelijkertijd even stoom uitblazen. Leren en spelen gaan hand in hand!

ABC Terreininrichting is dé specialist op het gebied van speeltoestellen voor op het schoolplein. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat de speeltoestellen op de basisschool deugen en voldoen aan de regelgeving, zodat kinderen veilig kunnen spelen. Daarom leveren wij enkel gecertificeerde en veilige speeltoestellen.

Klimtoestellen en speeltoestellen schoolplein

Als leverancier hebben wij een ruim assortiment aan professionele speeltoestellen. Hierdoor heeft u keuze uit verschillende mogelijkheden, waaronder het soort toestel en het materiaal. Wilt u het schoolplein inrichten met houten speeltoestellen? Dan heeft u bij ons ruime keuze uit de houten toestellen van Robinia hout. Daarnaast bieden we toestellen gemaakt van onder andere gecoat staal.

We hebben toestellen voor iedere leeftijd, van kleuters tot tieners. ABC beschikt over een uitgebreid pakket standaard speeltoestellen en klimtoestellen voor op het schoolplein, maar er is altijd de mogelijkheid tot maatwerk. Een greep uit de vele mogelijkheden:

  • Klimtoestellen
  • Klimparcours
  • Motoriekparcours
  • Glijbanen
  • Schommels
  • Speelcombinaties

Bekijk de online catalogus voor alle speeltoestellen.

Prijs voor speeltoestellen schoolplein

Bent u benieuwd naar de prijzen van onze speeltoestellen voor op het schoolplein? Wij vinden transparantie belangrijk. Daarom vindt u in onze online catalogus de bijbehorende prijzen van ieder speeltoestel. Bent u op zoek naar meerdere speeltoestellen, of wilt u weten wat ABC Terreininrichting kan betekenen voor uw schoolplein? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Uw offerte

Ontvangt u voor de speeltoestellen schoolplein graag een offerte? U kunt de speeltoestellen waarin u geïnteresseerd bent eenvoudig toevoegen aan een online offerte via de speeltoestellen catalogus. Vervolgens kunt u de offerte-aanvraag samen met uw gegevens versturen en wij nemen zo snel mogelijk contact op om de offerte te bespreken. Voor vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen via 085 – 401 38 38.

ABC Terreininrichting: uw leverancier voor speeltoestellen

Bent u op zoek naar een leverancier voor speeltoestellen om uw schoolplein een upgrade te geven? ABC Terreininrichting voorziet uw schoolplein van speeltoestellen, als aanvulling op óf ter vervanging van uw bestaande toestellen. Dit is echter niet het enige, wij begeleiden u namelijk van A tot Z voor een optimaal resultaat. Met een eigen ontwerpafdeling, die in 2D en 3D tekent, denken we met u mee over de optimale inrichting van het schoolplein. Het schoolplein inrichten of renoveren doen we met oog voor detail. Bovendien richten wij ons niet alleen op speeltoestellen, ook hekwerk, straatwerk, beplanting en buitenmeubilair behoren tot de mogelijkheden. 

Als speeltoestellen leverancier neemt ABC uw zorgen omtrent het schoolplein volledig uit handen, van ontwerp tot realisatie. Wat u van ons kunt verwachten? Jarenlange garantietermijnen, scherpe prijzen, topkwaliteit en een goede service. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Wij helpen u ook bij de realisatie van een speeltuin- of park in een openbare ruimte. Lees meer over onze speeltoestellen voor de openbare ruimte.