Speeltoestel schoolplein

Een schoolplein is zoveel meer dan een plek waar de kinderen worden afgezet en opgehaald. Een schoolplein is van belang voor de ontspanning van de kinderen wanneer zij in de pauze kunnen gaan spelen. Belangrijk om even frisse lucht te happen en niet in de boeken te zitten. Toch blijven de kinderen tijdens de pauze onbewust doorleren. Door middel van een speeltoestel op het schoolplein blijven ze namelijk de motoriek ontwikkelen. Kinderen leren verschillende bewegingen maar kunnen tegelijkertijd even stoom uitblazen. Twee vliegen in één klap!

ABC Terreininrichting is dé specialist op het gebied van speeltoestellen voor op het schoolplein. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat de speeltoestellen op de basisschool deugen en voldoen aan de regelgeving, zodat kinderen veilig kunnen spelen. Daarom leveren wij enkel gecertificeerde en veilige speeltoestellen.

Verschillende soorten klimtoestellen en speeltoestellen voor op het schoolplein
Als leverancier hebben wij een ruim assortiment aan professionele speeltoestellen. Hierdoor heeft u keuze uit verschillende mogelijkheden. We bieden bijvoorbeeld toestellen van verschillend materiaal. Wilt u uw schoolplein inrichten met houten speeltoestellen? Dan heeft u bij ons ruime keuze uit de houten toestellen van Robinia hout. Daarnaast bieden we toestellen gemaakt van onder andere gecoat staal.

We hebben toestellen voor iedere leeftijd, van kleuters tot pubers: voor elk wat wils. ABC beschikt over een uitgebreid pakket standaard speeltoestellen en klimtoestellen voor op het schoolplein, maar er is altijd de mogelijkheid tot maatwerk. Een greep uit de vele mogelijkheden:

  • Klimtoestellen
  • Klimparcours
  • Motoriekparcours
  • Glijbanen
  • Schommels
  • Speelcombinaties

Benieuwd naar het gehele assortiment? Bekijk de online catalogus.

Waarom ABC Terreininrichting?

ABC Terreininrichting voorziet uw schoolplein van speeltoestellen, als aanvulling op óf ter vervanging van uw bestaande toestellen. Dit is echter niet het enige, wij begeleiden u namelijk van A tot Z voor een optimaal resultaat. Met een eigen ontwerpafdeling, die in 2D en 3D tekent, denken we met u mee over de optimale inrichting van het plein. Zo kunnen we het schoolplein volledig nieuw inrichten en renoveren. Daar houdt het niet op. Niet alleen richten wij ons op speeltoestellen, ook hekwerk, straatwerk, beplanting en buitenmeubilair behoren tot de mogelijkheden. 

ABC neemt uw zorgen omtrent het schoolplein volledig uit handen, van ontwerp tot realisatie. Wat u van ons kunt verwachten? Jarenlange garantietermijnen, scherpe prijzen, topkwaliteit en een goede service. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.