Elke wijk of buurt zou er een moeten hebben: een speelplaats voor kinderen om in te spelen en te ravotten met hun vriendjes en vriendinnetjes. ABC Terreininrichting biedt de hoogste kwaliteit speel-en sporttoestellen aan van uitsluitend A-kwaliteit materialen. Zo creëren we een veilige omgeving voor kinderen om urenlang te spelen. Bent u op zoek naar speeltoestellen voor een openbare ruimte? Bij ABC Terreininrichting helpen we u graag verder.

Onze speeltoestellen

ABC Terreininrichting levert een breed assortiment speeltoestellen voor de openbare ruimte. De speeltoestellen zijn gemaakt van verzinkt en gepoedercoat staal, kunststof of van hout. Van draaitoestellen tot glijbanen en de klassieke wip: met ons brede assortiment maakt u van een openbare ruimte en heerlijke plek om te spelen.

Bekijk de online catalogus voor alle speeltoestellen openbare ruimte.

Speeltoestellen_openbare_ruimte

Houten speeltoestellen openbare ruimte

De houten speeltoestellen voor de openbare ruimte zijn gemaakt van Robina hout. Dit is een duurzame en slijtvaste houtsoort, wat het perfect maakt voor de productie van duurzame en veilige speeltoestellen voor openbare ruimten. Robinia hout heeft een natuurlijke én unieke uitstraling: geen enkel stuk hout is hetzelfde! De houten speeltoestellen geven een openbare ruimte een rustige en speelse uitstraling en zijn goed te combineren met bijvoorbeeld een houten picknicktafel. Ideaal voor de kinderen om even uit te rusten en waar ouders aan kunnen zitten om naar hun kroost te kijken.

Speeltoestellen gemeente

Bent u op zoek naar speeltoestellen voor uw gemeente? Wij helpen u graag met het realiseren van een speeltuin om kinderen een fijne speelplek in de buurt te geven. Bekijk ons assortiment op de website en neem eenvoudig contact op via info@abcterreininrichting.nl of bel naar: 085 – 401 38 38.

Waarom kiezen voor ABC Terreininrichting?

ABC Terreininrichting staat garant voor een hoge kwaliteit van de producten én van de organisatie. Wij bieden een uitstekende, persoonlijke service en op al onze producten zit een lange garantietermijn van 10 tot 20 jaar. Uiteraard leveren wij alleen toestellen met Tüv certificaat en ontzorgen wij u op het vlak van inspectie en onderhoud. Ons verkoopteam met tientallen jaren ervaring staat op elk moment voor u klaar. En bent u op zoek naar een speeltoestel op maat? Onze eigen ontwerpafdeling helpt u graag en onze monteurs zorgen ervoor dat uw speeltoestel in een mum van tijd gemonteerd is.

Ontvangt u graag meer informatie? Neem contact op via info@abcterreininrichting.nl of bel naar: 085 – 401 38 38.