Speeltoestellen in uw gemeente: een prachtige én onmisbare toevoeging in de buurt. Kinderen beleven er urenlang plezier aan en de ouders hebben een ontmoetingsplek om bij te kletsen met elkaar. Bij ABC Terreininrichting bent u aan het juiste adres voor de hoogste kwaliteit speeltoestellen van uitsluitend A-kwaliteit materialen. U wordt volledig ontzorgt op het gebied van inspectie en onderhoud en ons team staat op elk moment voor u klaar.

Onze speeltoestellen voor de gemeente

ABC Terreininrichting levert een breed assortiment speeltoestellen voor de gemeente. Dankzij dit brede assortiment passen onze speeltoestellen in elke omgeving. Wilt u een grasveld voorzien van speeltoestellen? Kies dan voor onze Robinia houten speeltoestellen. Bent u juist van plan om het dorpsplein aan te pakken? Dan zijn de speeltoestellen van verzinkt en gepoedercoat staal ideaal.

Van schommels tot glijbanen en een avontuurlijke kabelbaan: met het assortiment zorgt u voor meer speelplezier in uw gemeente. Wij bieden zelfs sportcombinaties zoals een voetbal- of basketbalveld. Bekijk hier het volledige assortiment speeltoestellen.

project-aerdenhout-speeltoestellen-gemeente

Veilig en Tüv gecertificeerd

Kiest u voor speeltoestellen van ABC Terreininrichting, dan kiest u voor veilige toestellen met Tüv certificaat. De speeltoestellen voldoen aan de strenge eisen van de NEN-EN 1176-1:2017 en NEN-EN 1176-3.

Waarom kiezen voor ABC Terreininrichting?

Wij staan garant voor een hoge kwaliteit van de producten én van de organisatie. Tijdens de intake luisteren we naar uw wensen om een geheel op maat gemaakt plan te maken. We zorgen ervoor dat speeltoestellen goed bij elkaar én in de omgeving passen. Bent u op zoek naar een speeltoestel volledig op maat? Onze eigen ontwerpafdeling helpt u graag!

Wij helpen u graag met het realiseren van een speeltuin om kinderen een fijne speelplek in uw gemeente te geven. Bekijk ons assortiment op de website en neem eenvoudig contact op via info@abcterreininrichting.nl of bel naar: 085 – 401 38 38.