Al spelenderwijs ontdekken en leren: met de juiste speeltoestellen voor de kinderopvang ontwikkelen de kinderen van kleins af aan op een leuke manier. Speeltoestellen voor het kinderdagverblijf stimuleren de ontwikkeling en motoriek bij kinderen en daarnaast brengen ze onwijs veel plezier. Speeltoestellen zijn daarom onmisbaar bij een kinderdagverblijf. Maar welke speeltoestellen passen bij een kinderopvang?

ABC Terreininrichting adviseert u over de mogelijkheden en de juiste keuzes. Samen gaan we in gesprek over uw kinderopvang, de leeftijd van de kinderen, de beschikbare ruimte en uw wensen.

Veilige kinderdagverblijf speeltoestellen

Wanneer u speeltoestellen voor uw kinderopvang wilt, mag het aan veiligheid niet ontbreken. Daarom is het voor ons een prioriteit om veilige speeltoestellen te leveren. Al onze speeltoestellen zijn voorzien van een Tüv certificaat. Daarnaast voldoen ze aan strenge eisen, waaronder de NEN-EN 1176-1:2017 en NEN-EN 1176-3.

speeltoestellen-kinderopvang

Soorten speeltoestellen kinderopvang

Een mix van plezier en ontwikkeling is belangrijk wanneer we in gesprek gaan over de speeltoestellen. Bij ABC Terreininrichting heeft u de keuze uit een breed assortiment. Denk onder andere aan:

  • Motoriekparcours
  • Glijbaan
  • Schommel
  • Klimrek
  • Wip

Wanneer u op zoek bent naar kinderopvang speeltoestellen is het belangrijk om stil te staan bij de leeftijd. Op onze website maken we het eenvoudiger door leeftijdscategorieën te onderscheiden. Bekijk alvast ons online assortiment!

Waarom ABC Terreininrichting?

Met al ruim 20 jaar ervaring in het werkveld weten we als geen ander welke speeltoestellen het beste zijn voor uw kinderopvang. Na een uitgebreid intakegesprek waarin we uw wensen op papier zetten, gaat het ontwerpteam aan de slag met een 2D en 3D ontwerp. Heeft u een idee voor een speeltoestel op maat? Wij maken het voor u. Zodra de ontwerpen akkoord zijn komt ons team de speeltoestellen installeren. Daar blijft het niet bij. Bij ABC vinden we de nazorg net zo belangrijk. Daarom hebben onze toestellen garantietermijnen van 10 tot 20 jaar en voeren we periodieke inspecties uit.

Wij realiseren graag een fijne plek om te spelen op uw kinderopvang. Wilt u meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact op via info@abcterreininrichting.nl of bel naar: 085 – 401 38 38.