Lekker spelen in de zandbak, de lucht in op de schommel of van de glijbaan: een dagje naar de speeltuin is voor kinderen een dag vol plezier. Bij ABC Terreininrichting begrijpen we dat een dagje spelen in de speeltuin niet alleen leuk is, maar ook een belangrijke rol speelt in de ontwikkeling van kinderen. Daarom streven wij ernaar om speeltuinen te creëren die zowel spannend als leerzaam zijn.

We helpen eigenaren en gemeenten bij de inrichting en plaatsing van speeltoestellen in de speeltuin. We zorgen voor veilige speeltoestellen van hoge kwaliteit met het meeste speelplezier. Met een breed assortiment speeltoestellen is er voor iedere leeftijdsgroep een uitdaging en zal niemand zich vervelen.

Speeltuin inrichten

Bij ABC Terreininrichting gaan we een stap verder dan enkel speeltoestellen leveren. We nemen de tijd om de mogelijkheden van uw speeltuin te verkennen en werken nauw met u samen om een ontwerp te creëren dat perfect past bij de locatie en uw wensen. Zodra de wensen op op papier staan, gaat onze ontwerpafdeling aan de slag met een 2D en 3D ontwerp om uw speeltuin tot leven te brengen.

Speeltoestellen speeltuin van hoge kwaliteit

We stellen hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van speeltoestellen. Ons doel is om kinderen niet alleen plezier te bieden, maar ook onbewust hun motorische vaardigheden te ontwikkelen. Daarom bieden we een breed scala aan speeltoestellen, waaronder:

  • Motoriekparcours
  • Klimcombinaties
  • Glijbanen
  • Schommels
  • Evenwichtsbalken

Bekijk hier de online catalogus voor alle speeltuin toestellen.

Speeltuin toestellen van hout en staal

Wanneer u op zoek bent naar speeltuin toestellen, zijn er meerdere mogelijkheden wat betreft materialen. Robinia speeltoestellen zijn gemaakt van hout, maar u kunt ook kiezen voor toestellen gemaakt van verzinkt en gepoedercoat staal. Beide materialen zijn duurzaam, slijtvast en uiteraard veilig. We staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.

Waarom ABC Terreininrichting?

Het zeer ervaren team van ABC Terreinrichting streeft naar een vlekkeloze service en levert enkel toestellen van hoge kwaliteit. We ontwerpen uw speeltuin, leveren de toestellen (uiteraard voorzien van TüV-certificaat) en staan voor een goede nazorg. Bij ons krijgt u garantietermijnen van minstens 10 jaar. Bovendien zijn we in te schakelen voor onderhoud en inspectie van de speeltoestellen.

Wilt u graag meer weten over onze speeltoestellen voor speeltuinen? Neem vrijblijvend contact op via info@abcterreininrichting.nl of bel naar: 085 – 401 38 38. We helpen u graag.