Lekker spelen in de zandbak, de lucht in op de schommel of van de glijbaan af glijden: een dagje naar de speeltuin is voor kinderen een dag vol plezier. Een speeltuin biedt niet alleen plezier, maar kinderen krijgen ook de kans om te leren en zichzelf te ontwikkelen. Daarom is het belangrijk om een speeltuin met leuke en uitdagende speeltoestellen te creëren.

ABC Terreininrichting helpt speeltuin eigenaren en gemeenten bij de inrichting en plaatsing van speeltoestellen in de speeltuin. We zorgen voor veilige speeltoestellen van hoge kwaliteit met het meeste speelplezier. Met een breed assortiment speeltoestellen is er voor iedere leeftijdsgroep een uitdaging.

Speeltoestellen speeltuin van hoge kwaliteit

Het inrichten van een speeltuin gaat gepaard met oog voor detail. Zomaar enkele speeltoestellen plaatsen haalt niet het beste uit een mooie speelplaats. Daarom levert ABC Terreinrichting niet enkel speeltoestellen, maar kijken we allereerst met veel detail naar de mogelijkheden van de speeltuin. Samen met u gaan we aan de slag met het ontwerp van de speeltuin. Wat zijn de wensen, wat past bij de locatie en welke opties zijn mogelijk? Het is belangrijk dat plezier en leren samengaan. Daarom hebben we meerdere verschillende speeltoestellen in ons assortiment, om kinderen onbewust hun motoriek te laten ontwikkelen. Een greep uit onze speeltuin toestellen:

  • Motoriekparcours
  • Klimcombinaties
  • Glijbanen
  • Schommels
  • Evenwichtsbalk

Bekijk de online catalogus voor alle speeltuin toestellen.

Soorten materialen speeltuin toestellen

Er zijn meerdere mogelijkheden wat betreft materialen, van staal tot hout. Robinia speeltoestellen zijn gemaakt van hout, maar u kunt ook kiezen voor speeltuin toestellen gemaakt van verzinkt en gepoedercoat staal. Voor een natuurlijke look in de speeltuin zijn de houten Robinia speeltoestellen het antwoord: ze zijn duurzaam, slijtvast en uiteraard veilig. We adviseren u graag welke speeltoestellen het beste passen in uw speeltuin.

Waarom ABC Terreininrichting?

Bij ABC Terreinrichting staan we voor een gestroomlijnd proces van hoge kwaliteit. We ontwerpen uw speeltuin, leveren de toestellen (uiteraard voorzien van TüV-certificaat) en niet minder belangrijk: de nazorg. Bij ons krijgt u garantietermijnen van minstens 10 jaar. Bovendien zijn we in te schakelen voor onderhoud en inspectie van de speeltuintoestellen.

Wilt u graag meer weten over onze speeltoestellen voor speeltuinen? Neem vrijblijvend contact op via info@abcterreininrichting.nl of bel naar: 085 – 401 38 38. We helpen u graag.