Speeltoestellen in de horeca zijn een geweldige manier om kinderen bezig te houden terwijl hun ouders genieten van een maaltijd of een drankje. Ze kunnen ook bijdragen aan de aantrekkelijkheid van een horecagelegenheid voor gezinnen en een grotere klanttevredenheid. Bij ABC Terreininrichting bent u aan het juiste adres voor de aanschaf van speeltoestellen voor in de horeca. Wij bieden een groot aanbod veilige speeltoestellen aan voor jong en oud.

Veilig en duurzaam

De speeltoestellen van ABC Terreininrichting zijn veilig en voldoen aan de geldende veiligheidsnormen. De toestellen zijn stevig en zijn gemaakt van duurzame materialen zoals Robiniahout. Hierdoor hebben ze een lange levensduur en zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden. De aanschaf van duurzame speeltoestellen helpt bij het verminderen van de impact op het milieu en vermindert de kosten voor vervanging in de toekomst. ABC speeltoestellen gaan jarenlang mee!

Kies uit verschillende soorten speeltoestellen horeca

Weet u al wat voor speeltoestellen u gaat plaatsen of ontvangt u graag advies? ABC Terreininrichting kijkt samen met u naar de beste opties. In ons assortiment heeft u de keuze uit meerdere speeltoestellen, waaronder:

  • Schommels
  • Glijbanen
  • Klimcombinaties
  • Evenwichtsbalk
  • Draaitoestellen


Meer weten over de soorten speeltoestellen? Bekijk direct onze online catalogus!

project-hoogenveen-speeltoestellen-horeca

Tijd voor de inrichting

ABC Terreininrichting heeft veel speelprojecten mogen begeleiden. Van speelpleinen tot horecagelegenheden en openbare ruimtes; met meer dan 20 jaar ervaring weten we hoe ieder terrein het best benut kan worden.

Samen met ons ontwerpteam bespreken we uw wensen en gaan we aan de slag met een ontwerp. Zodra het ontwerp geheel naar wens is plaatsen we de toestellen (met TüV-certificaat). Bij ABC staan we voor kwaliteit, daarom vinden we de nazorg net zo belangrijk. We voeren inspecties uit en onze toestellen hebben garantietermijnen van minstens 10 jaar.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over wat ABC Terreininrichting kan betekenen voor uw horecagelegenheid? Ons team staat voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op via info@abcterreininrichting.nl of bel naar: 085 – 401 38 38.