Een houten speelschip is niet alleen een prachtig speeltoestel, maar ook een bron van avontuur en verbeelding voor kinderen. Bij ABC Terreininrichting begrijpen we het belang van speelplekken die niet alleen leuk zijn, maar ook educatief en stimulerend.

Onze speelschepen zijn daarom ontworpen om de fantasie van kinderen te prikkelen en tegelijkertijd hun fysieke en sociale vaardigheden te ontwikkelen.

Waarom een houten speelschip?

  • Vol avontuur en verbeelding

Speelschepen roepen het gevoel op van piraten die de zeven zeeën bevaren. Kinderen kunnen zich inleven in spannende verhalen en hun verbeelding de vrije loop laten terwijl ze klimmen, glijden en verkennen.

  • Fysieke ontwikkeling

Klimmen, klauteren en glijden op een speelschip helpen bij het ontwikkelen van motorische vaardigheden en coördinatie. Het is een leuke manier om actief te blijven en gezond te groeien.

  • Sociale interactie

Speelschepen nodigen uit tot groepsspel en samenwerking. Kinderen leren samen te spelen, te delen en communiceren terwijl ze avonturen beleven.

 

houten-speelschip

Ons portfolio speelschepen

Bij ABC Terreininrichting zijn we trots op onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en leveren van hoogwaardige speeltoestellen, waaronder speelschepen. We werken samen met scholen, kinderdagverblijven en gemeenten om speelplaatsen te creëren waar kinderen kunnen spelen, leren en groeien.

We hebben al vaker een houten speelschip mogen plaatsen op onder andere op campings, speelplaatsen en zelfs op het strand in Noordwijk. Of u nu op zoek bent naar een speelschip op maat of een standaard speelschip: er zijn meerdere opties mogelijk. Bekijk onderstaand de foto’s van voorgaande projecten.

Ontdek de opties voor uw speelschip

Kies voor een speelschip van ABC Terreininrichting en geef kinderen de kans om op avontuur te gaan terwijl ze hun vaardigheden ontwikkelen en herinneringen creëren die een leven lang meegaan. Neem  contact met ons op via info@abcterreininrichting.nl of bel naar: 085 – 401 38 38 en ontdek om te ontdekken hoe we uw speelplaats kunnen transformeren met een speelschip van topkwaliteit.