Wilt u uw camping verrijken met speeltoestellen van hoge kwaliteit? Voor families met kinderen zijn camping speeltoestellen een belangrijke voorziening. De kinderen kunnen heerlijk de lucht in op de schommel, van de glijbaan af en met veel plezier rondrennen. Een camping met veel voorzieningen is aantrekkelijk en daar zijn speeltoestellen een belangrijk onderdeel van!

Daarom helpt ABC Terreininrichting al jaren camping-eigenaren bij het plaatsen van de juiste speeltoestellen. Wij ondersteunen u bij de stappen die hierbij komen kijken.

Een passende uitstraling bepalen

Wanneer u een speelpark op uw camping wilt plaatsen, heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo hebben we bij ABC Terreininrichting speeltoestellen van verzinkt en gepoedercoat staal, maar zijn ook houten speeltoestellen van Robinia een populaire keuze.

Veel van onze opdrachtgevers kiezen voor Robinia houten speeltoestellen. Campings zijn vaak omgeven door natuur en de houten toestellen dragen bij aan een natuurlijke look. Kiest u toch liever voor de stalen speeltoestellen? Zowel de houten als stalen speeltoestellen zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, slijtvast en veilig. Samen kijken we naar uw wensen en creëren we een prachtige speelplaats.

speeltoestellen-camping

Camping speeltoestellen kiezen

Heeft u al een voorkeur voor enkele speeltoestellen of wilt u graag advies? ABC Terreininrichting kijkt samen met u naar de beste opties. In ons assortiment heeft u de keuze uit meerdere speeltoestellen, waaronder:

  • Schommels
  • Glijbanen
  • Klimcombinaties
  • Evenwichtsbalk
  • Draaitoestellen

Meer weten over de soorten toestellen? Bekijk direct onze online catalogus voor alle camping speeltoestellen.

En dan… inrichten maar!

ABC Terreininrichting heeft veel projecten mogen begeleiden. Van campings tot schoolpleinen en openbare ruimtes; met meer dan 20 jaar ervaring weten we hoe ieder terrein het best benut kan worden.

Samen met ons ontwerpteam bespreken we uw wensen en gaan we aan de slag met een ontwerp. Zodra het ontwerp geheel naar wens is plaatsen we de TüV-gecertificeerde speeltoestellen. Bij ABC staan we voor kwaliteit, daarom vinden we de nazorg net zo belangrijk. We voeren inspecties uit en onze toestellen hebben garantietermijnen van minstens 10 jaar.

Vrijblijvend contact opnemen

Wilt u meer weten over wat ABC Terreininrichting voor u kan betekenen? Ons team staat voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op via info@abcterreininrichting.nl of bel naar: 085 – 401 38 38.